Project Aanhangwagen Scouting Miguel-Pro Venlo

16-09-2014 opgeleverd. We willen u hartelijk bedanken voor jullie bijdrage, inzet en medewerking.

Miguel-Pro is een zeer actieve scouting die bij vele grote evenementen binnen Venlo hand en spandiensten verleend. Ook daar is vaak de inzet van een aanhangwagen wenselijk. Uw naam zal daar dus ook extra aandacht krijgen. Daarnaast zal de aanhangwagen bijna wekelijks gebruikt gaan worden in de directe omgeving om materiaal voor de diverse activiteiten te vervoeren.

Hier kunt u zich aanmelden voor een bedrijfsnaam-vermelding en/of advertentie op de aanhangwagen van Scouting Miguel-Pro Venlo. De plekken waar nog geen bedrijfsnaam bij vermeld staan zijn nog beschikbaar.

Ruim 90.000 jongens en meisjes in ons land zijn lid van Scouting. Samen met zo'n 20.000 kaderleden vormen zij de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Wereldwijd zijn er 32 miljoen Scouts in meer dan 160 landen. Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding, dat is wat Scouting te bieden heeft.

Maar Scouting is meer: naarmate je als jeugdlid ouder wordt en je langer bij Scouting bent, neemt je zelfstandigheid toe; de begeleiding kan daardoor dus afnemen.

www.scoutingmiguelpro.nl

Vraag uw offerte aan via: jolanda@fwzn.nl

Contactpersoon Scouting Miguel-Pro Venlo :
Jolanda Jeroense

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.