onze werkwijze maakt blij

 

De werkwijze van FWZN Fondsenwerving is eenvoudig en transparant, de stichting bepaalt de wens en wij werven de fondsen. Wij bewandelen hiervoor niet de gebaande wegen door de algemene fondsen aan te spreken. Dit vinden wij een tijdrovend proces en door de grote landelijke vraag is er geen garantie op een positief resultaat. Wij bouwen liever ons eigen wegennetwerk bestaande uit korte lijnen en partijen die iets kunnen en willen betekenen voor elkaar.

 

Voor de opbouw van dit netwerk benaderen wij relaties van uw stichting en lokale ondernemers met de vraag of zij hun naam willen verbinden aan uw organisatie en financieel willen bijdragen aan uw wens. Als dank voor deze bijdrage ontvangen deelnemende bedrijven een welkome dosis goodwill en daarnaast ons sponsorpakket waarin positieve aandacht voor hun organisatie centraal staat. Deze aandacht creëren wij door de naam of het logo van de sponsor letterlijk te verwerken in uw wens waardoor een zichtbare verbinding tussen u beiden ontstaat. Dit proces wordt begeleid en uitgevoerd door een professioneel reclamebureau dat er strikt op toeziet dat de kwaliteitseisen en huisstijl van u en de sponsor gewaarborgd blijven.

 

Wij zullen alle potentiële sponsoren voor u benaderen en het gehele project van A tot Z inclusief financiële administratie voor u verzorgen. Uiteraard gaat alles in goed overleg met u en doen wij niks zonder uw toestemming.