altijd op de hoogte

2 mei 2017

 En alweer starten we met een nieuw sponsorproject! Deze week gaan we aan de slag voor Kinderopvang Spring in Boxmeer. We werken er hard aan hen aan het einde van het termijn blij te maken met een nieuwe vervoersbus!

 

26 april 2017

Vandaag hebben we het sponsorvoertuig van Dynamiek Scholengroep te Horst succesvol opgeleverd. De sponsoren zullen spoedig te zien zijn op de weg!

 

11 april 2017

 Deze week is de herhaling van het project voor Jong Nederland Panningen van start gegaan. We werken hard aan de oplevering van hun vernieuwde aanhanger!

 

4 april 2017

We zijn deze week weer begonnen met een nieuw fondsenproject! Nu gaan we aan de slag voor Praktijkcollege Tilburg. Aan het einde van deze termijn zal het college eigenaar worden van een mooie vervoersbus.

 

21 maart 2017

Deze week is een nieuw project voor Bisschoppelijk College Broekhin in Roermond van start gegaan! Wilt u uw maatschappelijke steentje bijdragen en lonend adverteren op het voertuig van deze middelbare school, laat het ons dan weten!

 

14 februari 2017

Vandaag is de auto voor Stichting Moveoo Sittard opgeleverd. Het Reclamebureau heeft de advertentieplekken opgemaakt en de advertenties op de auto geplaats. Project voltooid! 

 

5 januari 2017

 

Vandaag starten wij met de realisatie van de tweede termijn voor de aanhangwagen voor Scouting Mill. Na een succesvolle realisatie van deze termijn zal Scouting Mill eigenaar worden van haar eigen aanhangwagen! 

 

14 december 2016

Scouting Boxtel heeft heden morgen de nieuwe aanhanger opgehaald en rijdt nu met de nieuwe advertenties van Roermond naar Boxtel. De eerste aandacht voor de sponsoren is een feit!

 

8 december 2016

De finish is in zicht voor het project Stichting Moveoo. Er zijn nog slechts enkele advertentieplekken beschikbaar. Wilt u uw maatschappelijke steentje bijdragen en lonend adverteren in de regio, laat het ons weten.

 

6 december 2016

Het project van Scouting Boxtel is geslaagd! Het reclamebureau is momenteel druk doende alle advertenties van de sponsoren op de aanhanger te plaatsen zodat we deze volgende week vol trots kunnen opleveren.  Foto's volgen snel.

   

1 december 2016

Praktijkonderwijs Roermond is sinds vanmiddag trotse bezitter van een nieuwe bus. Door de komst van deze bus kan de school haar leerlingen nog meer kansen bieden. Stages op locaties die tot nu toe niet binnen logistiek bereik lagen, meer sportieve samenwerkingen, organiseren van educatieve (en stiekem ook recreatieve) uitjes voor de kinderen, de nieuwe bus biedt volop mogelijkheden. Praktijkonderwijs Roermond en wij zijn de sponsoren zeer dankbaar; zonder hen hadden wij dit project niet mogelijk kunnen maken.  

 

4 oktober 2016

Vandaag is het eindelijk zover! Kinderopvang Kerkrade mag de sleutels van haar nieuwe bus in ontvangst nemen, welke geheel in haar huisstijl gewrapt is. Niemand ziet deze bus en dus ook de advertenties van de sponsoren nog over het hoofd! Foto's van de bus komen uiteraard zo snel mogelijk online.

 

Doordat er gekozen is voor een groter voertuig, zijn er extra advertentieplekken ontstaan. Mocht u willen adverteren op deze unieke en opvallende bus, laat het ons weten.

 

27 september 2016

FWZN helpt momenteel Scouting Boxtel om het behoud van haar aanhanger te kunnen realiseren. De aanhanger is reeds 3 jaar in gebruik en onmisbaar geworden voor de vereniging. Wilt u helpen de wens van Scouting Boxtel te verwezenlijken en hierdoor uw advertentie met regelmaat door heel Nederland te zien rijden, wij horen het graag!

 

20 september 2016

Het project voor stichting Moveoo te Sittard is gestart! Stichting Moveoo helpt mensen die aan de zijlijn van de samenleving staan, terug te keren in de maatschappij. Om deze hulp te kunnen uitvoeren, hebben zij een dringende behoefte naar een gratis auto waarmee de cliënten vervoerd kunnen worden. Wilt u stichting Moveoo helpen de wens te realiseren en reclame maken op de auto waardoor uw advertentie vier jaar lang dagelijks in Sittard en omstreken zal rondrijden,

laat het ons weten.

 

3 augustus 2016

FWZN Fondsenwerving lanceert op korte termijn het gratis voertuig project voor stichting Moveoo te Sittard.

Stichting Moveoo helpt mensen die aan de zijlijn van de samenleving staan, terug te keren in de maatschappij. Om deze hulp te kunnen uitvoeren, hebben zij een dringende behoefte naar een gratis auto waarmee de cliënten vervoerd kunnen worden. Wilt u stichting Moveoo helpen de wens te realiseren en reclame maken op de auto waardoor uw advertentie vier jaar lang dagelijks in Sittard en omstreken zal rondrijden,

laat het ons weten.

 

25 juli 2016

Project Kinderopvang Kerkrade is van start gegaan! FWZN Fondsenwerving zet zich de komende tijd in de wens van Kinderopvang Kerkrade te verwezenlijken en een gratis bus voor het vervoer van de kinderen te realiseren. Wilt u bijdragen aan dit initiatief en profiteren van de unieke mogelijkheid te adverteren door heel Kerkrade, Brunssum en Landgraaf, neem contact met ons op.